fredag den 5. november 2010

Hvad har dagen så at byde på idag?

Ja, det ved man jo aldrig. Lige meget hvor grundigt man planlægger og hvor effektiv man er til at følge sin planlægning, så sidder der nogen et eller andet sted derude(eller oppe) og beslutter, at idag skal vi lave lidt skæg. Så er det bare rigtig træls at være den familie der trak det lod. Lyder det bekendt?

Vi skulle have været i Århus her til aften, og som nogen måske har gættet, så er vi lige pt IKKE i Århus. Vi var kørt afsted, holder ind til siden - som man jo skal - da Henrik lige skulle ringe, og så pipper Juliane pludselig: Jeg skal kaste op! Pigebarnet formår at sidde helt cool og vente på at der kommer en og spænder hende op(det blev så Henrik, eftersom jeg var sammenmast på bagsædet mellem de to nussehoveder, Annika og Dicte. Så seler og dyner og sutter og andet bras gjorde, at jeg var temmelig fastlåst! Juliane nåede også at sige: Mor, hvor skal jeg gøre det henne? og i sekundet hun blev sluppet fri, i det fri, heldigt nok, så vendte hun lige mavesækken på vrangen! Beslutning skulle tages, og vi vendte om, hvilket resulterede i en storskrigende farmor-og-farfar-hungrende-3årig. Hold op hvor var hun ked af det, det var overhovedet ikke til at bære :-( Vi bliver enige om, at Henrik kan køre afsted med Annika, og muligvis Dicte, når Juliane og jeg er sat af derhjemme. Det kom så heller ikke til at ske....... udstødningen var nemlig ved at falde af lige pludselig! - sgu da meget heldigt at vi kun var kørt 7 km.

Vi kommer så hjem, og er blevet enige om, at en færge i morgen må være det vi, eller nogen, skal. Hurtigt kig i overfartsplanen viser, at der ingen overhovedet, ingen ingen ingen ingen ingen(!!!!!!!!) færger sejler i morgen fra Kalundborg! Men det er jo en lørdag for f*****! What to do next? Absolut intet...... En ting der intet har med noget at gøre er, at vi opdager efter lidt tid hjemme at Dicte har valgt at tømme tarmen midt i alt det her - helt bogstaveligt, for hun havde gjort det i en ble der sad dårligt..... så jeg har lige sat en vask over!!!

Så nu er vi her, og den der lækre baby vi skulle møde, er der........og svigerfar skal jo fejres på søndag, og ungerne er ulykkelige! Så bliver det spændende at se på, hvad dagen i morgen har at tilbyde? Jeg tør næsten ikke se hvad det kan være.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar